tro det eller ej..

.. tro det eller ej men jag har spelat golf? :) faktis roligt. Jag och min kusin vincent 4år farmor och farfar åkte tilld eras golf klubb i leksan och spelade, vi puttade på greenen och på det där när man skuter långt, typ ranchen eller vad et heter och stavas. sen har jag och vincent hoppat studsmatta. Nu ska jag kolla på svensson svensson och vara social bloggar mer i morgon när jag kommer hem !

Lågt bloggande i helgen?

Bloggandet kommer bli ganska lågt i helgen pga att jag ska till min farmor och farfar och då ska jag försöka varaliter social med dom, Kanske inte kommer kunna göra ngn design till ngn men ska försöka hinna med det också :) ska snart åka bloggar mer sen !! 

Svar på kommentar

 
Tack så mycket Emma :)
 
Ja det gör jag, jag har laddat ner gimp 2.8 jätte bra pogram, helt gratis :D 
Vill du ha en gratis design av mig klicka då HÄR 
Hoppas du vart nöjd med ditt svar,
jag svarade i  ett inlägg så att alla andra också kan få svar :)  

Ny design!

Ny design! Vad tycks? vart själv riktigt nöjd :D Tyckte det va gulligt med den rosa leopadr bakrunden. Och sen en sån systemkamera jag har och bilderna på headern är tagna med den kameran. 
 
 

Låtar

Här hat ni 3 bra låtar att lyssna på  medans ni läser :)
 
'
 
 
 
 

Sooool! :D

Vaknade idag och det va.. sool :D Så ska snrt bege mig ut i solen och sola. Väntar på att Wilma ska vakna sen också! intressant men aah, nej. 
Vad ska ni hitta på dig? .. många va er i borlänge och i närheten är väll på peace and love ;)
 
 

Nydesignat

Gjorde denna design igårkväll till Ella, hon vart supernöjd och det va roligt :D 
klicka på bilden för att komma till bloggen
 

För en gratis blogg design

Sådär, nu ger jag mig in i designlandet,
Vill du ha en design maila då: [email protected]
Om du vill ha en desig så ska jag ha din inloggnig och ditt lösen ord för att kunna sätta in designen. Du får endast 1 design så tänk igenom den NOGA, undantag kan ske om du har haft länge. Det kommer att stå    
" design: mathildareimertz.blogg.se " i din header. 
 
Okej sådär nu är alla måsten sagda så då tycker jag vi går vidare!
För en bättre desig och få dig design som du vill ha den föklara då tydligt. Berätta hur du vill ha din bakrund, hur headern ska vara om någon bild ska vara utklippp osv vill du ha en utklippt bild se då till att ha hela dig med lixom så att inte bara halva dig om ni förstår? Berätta också hur du vill ha din text. Också om du vill ha glitter eller något sånnt. Vad som hällst :) 
 
OBS: gör bara åt blogg.se, devote och bloggplatsen! bloggplatsen kanske inte blir lika bra
 

Massa saker .

Inatt när jag skulle sova så slog jag av datorn ställde den på golvet och stängde igen den, (laptop) Sen vaknade jag av att mamma skrattade åt mig du hade jag tagit upp min dator i sömnen och öppnat den sedan hållt i den och såva? haha ? Hur kånstigt som hällst? Eller och när mamma skrattade öppnade jag ögonden och såg datan framför  mig så jag jag "jag har ingen arning, jag har ingen arning, jag har ingen arning" flera gånger, sjukaste på länge ;)
 
Idag har jag inte gjort ngt sp mer än att tagigt det lugnt och städat nyss, jag har tillochmed moppat golvet, duktig jag är ;) haha.. Jag ska väll snart duscha och sen i morgon så vill jag hitta på ngt. Men vad? Får höra med några kompisar
 
Jusste.. Vet att min design inte syns det är helt cp :O Lika min kompis, hennes bakrund syns ine vad är det för fel? Ngn som vet, skrev också till Bunny som har gjort min stilmall och hon sa det att det va inte bara jag som fått det felet. Felet är nog att blogg.se håller på att göra om så då kanke det är lite knas? hmm.. 
 
Oj det vart ganska lång men inlägg men ganska intressant, rigth hu?
 
 

Hej på er sötnosar

Hej på er, hur mår ni? 
Regnat nästan hela dagen, men om man kollar på vädret så ska det inte regna ngt i morgon :D Hoppas så solsken utan moln så att man kan sola och få lite färg kanske ? ;) 
 

Nydesignat

Sådärja, nu har jag gjort mina första designer till mina fina vänner :D Vad tycks? I morgon antagligen så kommer jag att kunna göra desigen för jag ska ladda hem mer penslar och typsnit !! :)
 
Klicka på bilderna för att komma till bloggarna ! 
 
 
 
 
 

Ny design :D

Har en ny design nu! Love it ! Håller också på med en design till en kompis som jag snart ska sätta in men först nu skaj ag städa puss på er! :love:

Dagens

'
 
 
 
 
 
Tröja: veromoda
Byxor: lager70
Klocka: syns inte på bilderna men clas olsson
 

Ja jag vet.. :(

Jag vet att min design är knas nu för stunden.. Men det blir nog bra snart ska ni se.. HOPPAS JAG. ! :)
 

GODMORNING

Godmorgon! Sovit gott? I
Idag när jag vakande... regnade det? YEEH roooooolit. 
Nej men snart ska jag äta något sen ska jag ladda ner mer typsnitt :D Så himla roligt det är att hålla på i gimp! Det är något jag rekomenderar starkt! och är det något ni vill ha hjälp med gå då in på: http://bunnys.blogg.se hon har en super bra gimpskola där jag lärt mig allt :) Så prova själv! 
 
 

Godnatt sötnosar

Godnatt! Nu ska jag sova, ny dag i morgon. Väldigt trött. Har laddat ner lite typsnitt till gimp också :D Bara lite mer träning sen kan jag göra designer ;) 
 
Nej nu ska jag och min söta nalle som jag vann i orsa sova ! 

Hemma

Hemma nu. kom hem för ca. 4 timmar men har värkligen inte årkat bloggs så ber om ursäkt för det! Nu kommer bloggandet bli som vanligt och så. 
Ska nog strax duscha sen KANSKE måla naglarna, röda tror jag? Jusst måste köpa nagelacksbortagning också. Nej men jag är sjukt trött så blir nog en tidig kväll. Kanske kolla på en film eller så. Men nu ska jag berätta allt som hänt :D
 
På midsommar så grillade vi och hade det mysigt. 
På lördagen igår  så va vi på någon sak där Molly sanden och Sean banan spelade. Jag och Emma stog nästan längst fram men när molly sjöng så årkade vi inte va kvar så vi kollade inte på hela hennes konsär men dpm va väll bra. :) Sen åkte jag och Emma lite karuseller fast det fans INTE så mycket sen van jag en nalle också :') 
Blivit ganska sena nätter så är ganska slut. 
Känner mig som den ända i borlänge som inte ska på Peace & Love ;) haha men nu får ha det super bra  
 
Love Ya :love:

..

förlåt för dåligt bloggande, men det är värkligen svårt att blogga här uppe för det käns lite knas att sätta sig vid en data och blogg appen fungerar inte men bloggar mer i mon när jag kommer hem puss

Sol

Sol idag, Gud så skönt. När jag vaknade åt vi frukost sen drog jag och Emma till stranden och spelade strand tennis badade och solade. Har faktist fått lite färg ;) nu är mkoraners och handlar lunch, undra vad det blir :D bloggar mer sen 

Ååh får damp..

Får damp för blogg.se mobil appen fungerar inte bara för att din gjort om..
Aja sitter i husvagnen med Emma och chillar. Jag och Emmagrillade korven duktiga som vi är ;) sen gick vi en timmes lång promenad. Vi gick till Statoil och handlade chips och marabou jordgubb muums. Ska väll sova om en stund bloggar mer i mon puss 
 

"leker"

"leker " lite i gimp medans jag väntar på Emma och poppar Justin Bieber med mamsen ;) å grymt bra han är helt kär :love: :love:
Naaaaw
 
 

TIPS!

Hejhej, tänkte tipsa om Gimp, Jätte bra redigernigspogrm eller vad man ska säga som man kan göra headers och massa sånnt. Sjukt bra och enkelt. Jag har gimp 2.8 och det är på svenska. Penslar laddar man ner. Så ladda ner gimp och börja designa! :D 

Dagens outfit

Dagens outfit
Tröja från lager 70
Shorts från veromoda
 

Godmorgon

Godmorgon sötnoar! Sovit gott? 
idag när jag vaknade var det sol, äntligen :D som jag längtat efter sol!
Idag åker jag och bästa Emma upp till orsa och firar midsommar så bloggande kan bli långt tills söndag. För då åker vi hem. Och vi får hoppas på bra vädeer också så man kan sola och bada :) Vi ska också kolla på massa artister som uppträder bla sean banan haha :) 
Nej nu får Emma komma snart tycker jag ! :love: 

Jaa!

..Jaa!

Äntligen har den nya bilden kommit upp :D Kanske inte har märkt det men nu är den där iaf !


Godmorgon

Godmorgon, sovit gott?
Ligger/sitter i sägen om myser. Har en hund sovandes brevid mig som tar upp hela sängen haha.. Även om han bara är en liten nakenhund?
Måste nog damma och damsuga sen också.. *suck* För vi drar ju upp till orsa i morgon och kommer hem på söndag. Vi ska bla. fira midsommar, antagligen bada om vädret tillåter, kolla på massor som uppträdr bla. sean banan haha ;) Så det blir väll roligt. Emma kanske följer med mig upp så då blir det ännu roligare :D

Nya "skyltarna"

Nya "skyltar" elle vad säger man? skit it ni fattar vad jag menar ;)
Gör "proffsigare" senare men dom här får bli bra för stunden :)


Grattis!

Grattis Vincent på din 4års dag! Inte längesen du låg på bb och man kom och kollade på dig :') du va så sööt ! Älskar dig kusin! :love:

Städar..

Håller på att städa går skit fort :D eller inte haha ;)
Nej men idag blir bara en chill dag ! Ska nog snart byta om till one piece och sätta upp håret i en hästsvans. Kollar också lite på frendzone på mtv, så sjukt gulligt :') Nej nu måste jag värkligen fortsätta städa!!!

Nya godmorgon bilden !

Tänkte att det kunde vara finare med en bild där det står godmorgon ist så fixade en tilfällig. Nu ska jag lära mig lite mer om gimp och ladda hem: Penslar och typsnitt :)

Godmorgon!

Ska hjälpa mamma med att klippa årdnig och duscha hunden starx så uppdaterar mer snart

GIMP..

Ojojoj.. Setat hela kvällen för att försöka lära mig om gimp. Jag har TYYYP lärt mig hur man gör text som speglar sig och hur man klipper ut :D Ska försöka mer i morgon hur man gör designer. Faktist lite roligt att hålla på i gimp.
Nej nu ska jag sova, ny dag i morgon. Bloggar mer när jag vaknar :love:
utklippt bild      ~       tycks?


Hemma

Hejhej, sitter och tar det lugnt med Lina. Vi hoppade studsmatta nyss i regnet och jag har lärt mig att göra framotvolt och landa på fötter, STOLT :D haha Så vi ska väll hoppa mer sen när det torkat. Så sitter i min one piece nu. Senare ikv ska jag "plugga" designer haha eller vad man säger? Jag har nämligen bestämt mig att göra desigen så senare kanske jag gör desiger? vem vet ? ;) isf hade jag tänkt göra gratis så håll ögonen öppna! :D
Förästen till alla er som har blogg.se har ni fått den nya desigen på hemsidan när man loggar in och allt?, för det har inte jag :O

Hejsan

Är hos farmor och farfar, kom hit kl 16:00 ungefär. Vart skit trött på bussen. Sen när jag kom fram hit så hade dom köpt en studsmatta till min kusin som fyller 4 så då blir det nog att hoppa en hel del. Sen åt vi tårta mums. Och i mon drar jag hem också. Nej men har inget mer att berätta så bloggar mer i morgon puss hej


Lördag~fast det är sommarlov så för mig är det lördag hela veckan!

Godmorgon allihopa! Jag och Wilma ska snart äta frukost sen ska vi gå ut och gå med Kosmos sen ska jag duscha. Ska till farmor och farfar sen också. roligt roligt nejmen vad ska jag skriva?
Kanske..? Jo här är det regnit, intresant? hahaha

:love:

hejsan! Glider runt lite på internet. Och är det någon som vet någon gratis sida som man kan redigera bilder i?
Idag när Wilma kom så fotade vi ute lite och hör har ni massor med bilder :D

Dagens

Dagens:
Shorts från veromoda
tröja från lager 157


Ny design?

Känner att jag behöver en ny desig så ska nog fota lite bilder tillden.. TROR jag och sen maila bunny som gör skit fina designer :) Så det är nog min plan. Den design jag har nu har jag ju trotts allt haft ett tag och känner att den behövs förnyas, eller vad tycker ni ? Har ju förändrats lite från mina bilder på headern och börjar tröttna på att ha rosa så tänkte nog satts på någon ljus grått och lite mer åt det ljusa hållet. Den ena bilden i headern som är utklippt är från januari alltså 6 ånader gamma? haha,,^^

Bjuder på bilder på mig och Wilma för ca ett år sen? Så sjukt mycket man hinner förändras på knappt ett år :D



Bikinis

Schit! Måste ha nya bikinis? Finns så många fina så vet inte viken jag ska välja? Ska nog dra till kuponen och handla lite när jag fått pengar :) Skulle bara lite häftigt med en badräkt också?
Bilderna är från gina tricot
Bikini delarna hör ihop
vet att bilderna blev små men aja..
199:-
79:-
79:-
49:-
49:-
99:-

79:-

Länkbyte

Läs denna fina tjejs blogg! Super söt tjej så kolla in :D
klicka HÄR, HÄR eller HÄÄÄÄÄR för att läsa Almas blogg :)

MASSA BILDER

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Godmorning babes!

Godmorgon allihopa :d Sovit gott? Nu å sitter jag och chillar och bara tar det lugnt medans Wilma är på studentfika eller vad det heter, fasst hon kommer hit sen igen sen så ska hon sova här inatt... IGEN haha ;) Vi får se vad vi hittar på sen. Tappade bort ,itt lins skytt till kameran igår och märkte det för en stund sen och då tog jag kosmos i korgen och drog ner dit och som tur va låg det kvar :D
v iaf underbar skönt att vakna upp en fredag utan att behöva gå till skolan. Känner på mig att detta somarlov kommer bli skukt underbart,rolit och med massa sjuka saker. Hoppas att det blir MASSOR med sol! Skulle vara
cp?

så sköönt :) Komma tillbaka med bruna ben osv. Man hade ju inte tackat nej till ett dubbet så långt sommar lov
;) haha

Chaaa

Nu är det äntlign sommarlov! gud så skönt! :D
Inatt ska Wilma sova hos mig, så kommer nog en hel del bilder :) Idag på skolavslutnigen regnade det.. igen haha
Vill att det ska bli skit varmt nu. Nyss tp åt vi en suuuper god tårta, lägger upp bilder sen för har dom på mobilen. Sen så har vi knäppt lite kort i lekparken också. Får se vad vi hittar på sen. :love:

Kolla på balen eller inte?

Har lite lust att titta på balen men vette fan, har ingen att titta med och sen vet jag inte ens om jag vill kolla. Hoppas alla som ska gå på bal idag får det jätte roligt :D

Lagade mig en jätte god lunsch, omelett
Med broccoli och riven ost i och två små knäckebröd Mumma <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3494517/images/2012/pic_206480715.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3494517/images/2012/pic_206480715.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3494517/images/2012/pic_206480749.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3494517/images/2012/pic_206480749.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3494517/images/2012/pic_206480842.jpg" class="image">


Bilder

Bilderna har inte jag tagit men tycker bilderna är så häftiga och så fina :D vilken tjej skulle inte vilja ha sånnt hår elle kunna göra och ha sånna naglar?
Bilderna är tagna från instagram och jag har tagit prt sc om ni undrar varför det ser ut som det gör


Nu blir det blogga

Nej har inte haft lust att blogga om jag ska vara helt ärlig.
Måndags: skola, älven dagen lite roligt faktist vi gjorde massa skoj, bl.a. Kasta ägg vatten ballonger och sånnt. Och när jag kom hem så gjorde jag typ ingenting.
Tisdags: igår på tisdagen hade vi kulturdag på morgonen och nu kanske ni undrar vad kulturdagen är. Jo det är en grejj vi har på våran skola så om man vill får man dansa eller ngt och visa upp sina tallanger. Så gulligt att se alla små dansa, sjunga osv.efter kulturdagen va det lunsch och efter det så hade vi ca 2 timmars rast så jag och några kompisar drog till kupolen. Jag köpte ett par mjukis schorts eller vad ni kallar det och en dip liner.
Idag: idag så ska vi vara i Båtsta och typ badade med 7:an men jag är inte med
Och i morgon har vi skolavslutning så ska be mamma knäppa massa kort som jag kan lägga upp på bloggen. Alltid lite roligt att ha sånna bilder, eller? Aja kommer nog blogga lite mer nu på sommaren när det händer mer saker och så :D


Ojj, bloggar i morgon

Oj?


Snart åker vi hem

Snart drar vi hem till Borlänge och sen blir det att ha kalas för Marcus min bror som fyller 21 på onsdag, ooh jusste min underbara syster fyllde 22 i torsdags!

Bara 4 dagar kvar tills det är..... SKOLAVSLUTNING!! Gaah, så sjukt skönt ju!?


Thai

Ikv blire att äta thai! Idag badade jag och Philip lite sen cyklade vi lite och sen cykla jag lite med kosmos i korgen, fick några konstiga blickar ;) haha,
Såg en ekorre idag också.. Intressant? Nej men vad ska jag skriva.? Lite snorig också men det är nog bara pollen!?


Orsa

Sitter i husvagnen med Philip i Orsa. I mon blir det nog att bada och sola om det är fint väder. Väldigt fint här, och tidigare hörde man Timbuktu spela ;-) vad mer finns att säga? Inget.. Hejdå

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3494517/images/2012/pic_205868879.jpg" class="image">


Nöjd!!

Skulle baka Kladdkaka men visade sig att vi inte hade tillräckligt med kakao men jag körde på ändå, recept och steg för steg

4 matskedar kakao
2 dl vetemjöl
1 tsk salt
3 tsk vaniljsocker
200g (smällt) smör
5dl socker
4 ägg


Steg 1: vispa ihop alla ingredienser i en skål

Steg 2:sätt på ugnen 150• grader

Steg 3: smörj sedan formen med smör, häll i vetemjöl i skålen, se till att du får mjöl överallt

Steg 4: häll i havregryn i botten så att det täcker

Och sedan in i ugnen ha kakan i ungen i ca 15-30 min
Du får hålla koll

Lycka till


En fin rubrik

Som sagt, fin rubrik. Nej men går natt sov lina hos mig och idag medans hon åkte till kupolen och handlade kläder till skolavslutningen så åkte jag mamma och Anders till Falun och kollade på skor. Hittade ett par super sköna skor på din sko. Sen skulle mamma in på Clas Olsson och då hittade jag en klocka för endast 99:- :D
När jag kom hem va jag med lina. Vi hoppade studsmatta och körde sanning eller konka med hennes storebror och lilla syster och sen kom johan på slutet :) det va roligt. Och nu sitter jag ny duschad i soffan och Chillar, skola i mon buhu..


Skolavslutnings kläderna

Skor från din sko
Blus och shorts från only
Klocka från Clas Olsson


Efter mer än 2 timmar

Efter mer än 2 timmar hittade jag kläderna. Hittade ingen klänning men hittade skit snygga shorts, topp typ fast har dock inte hittat några skor än. Jag fick 2 bhar ett par shorts en topp och ett par lösnaglar. Kan knäppa en bild med allt på sen när jag vet hur hur jag ska h håret osv.
Sen när jag kom hem va jag med lina, vi hoppade studsmatta med hennes storebror och lillasyster. Kul kul, och nu ska jag hoppa in i en dusch sp bloggar jag mer i morgon !!


Kupolen

Ska snart dra till kupolen. Idag på idrotten hade vi brännboll.. mot 9;onra pinsamt när man skulle slå för jag suger på att slå haha, sen idag så fick vi alla våra arbeten på bilden. Ska ta hem de i morgon iaf för jag orkade inte idag. Vad mer har hänt? Hmm... Jo theresia har kommit tbx från Turkiet också :) vill också diiit!! Ååh vad jag är avis på alla son åker utomlans. Fasst det va ju inte så jätte längesen jag va i Egypten eller jo ganska det va för 5 månader sen nej ska dra nu


Kallt .. :o

Shit vad kallt det är här hemma, undra varför ju för våra element är typ trasiga.. Buhu bara 19+inne?
Ska strax gå och borsta tänderna nu puss puss


Ligger i sängen

Godmorning! Ligger i sängen och kollar runt lite på mobilen. Varit vaken snart en halvtimme ;) ska strax gå upp och göra mig iordning. Måste kolla vad det är för väder ute också. Jag vill ha shoootst men det är nog för kallt.. Oh jusste det är bara 10 dagar kvar i skolan så himla skönt så det finns inte ord för det :D


I Borlänge

Är i borlänge nu, ikv blir det att äta kött och potatisgratäng. Och sen har mamma bakat rabarberpaj till efterrätt Muuumms. Ganska trött så blir nog ganska tidigt i säng inatt.

Sötaste drickflaska och godaste chokladen :love:


Chillar

Cillar och ska om ca en timme ska jag och pappa dra oss ner mot tåget till borlänge sen drar jag till borlänge.
Sitter och lyssnar på Justin Bieber boyfriend och har det bra ;)
Och det MÅSTE bli varmt och soligt så man kan sola, inte många dagar kvar tills skolavslutningen!! Så då vill jag vara brun ;) hehe. Idag regnar det iaf inte lika mkt, undra om det ens regna, har inte tittat ut än hahahah. ;) Och sen så längtar jag sjukt mycket tills mitt löshår kommer! :D
Vad mer finns det att berätta? Hmm... jo och i morgon ska jag och mamma ner till kupolen och leta efter skolavslutningskläder.. Inte så intresant men men nu fick ni veta det också ;) haha :love: Ha det så bra nu så bloggar jag mer när jag kommer hem!

Regnigt..

Usch vad det regnar. Idag åkter jag och pappa ner till kungsholmen och köpte godis och hyrde film. ikv blir det att ha det allmänt trevligt, äta god mat, äta godis och kolla på film, inte så roligt att vara ute i det här vädret? Mamma köpte löshår åt mig idag :D så det kommer hem om en vecka, ska betala henne sen också. Så himla glaaad :D :D :D kostade bara 298 + 27 kr frakt. 100% äkta lösår. Från tradera helt nytt från ngt företag ;) Så det ska bli roligt. Mitt hår som växer så segt.. :( Och i morgon åker jag hem också. HOPPAS det kommer att vara bra äder på skolavslutningen.. Förra skolavslutnignen regnade det på slutet.

Hos pappa nu

Hos pappa nu. Vi käkade pizza och sen blir det nog att titta på film och äta chips ;) haha. Regnit här i stockholm och sett på dt att det ska kolla lite snö i dalarna under helgen, ? Hoppas VÄRKLIGEN INTE det ska bli snö nu, det är ju juni..
Ska väll snart göra klart lite spanska grejer också. Ska vara klart på mondag + att jag ska plugga på lite andra gjejer. Ha en awesome fredag nu :love:

image description

Drar snart till Stockholm

Snart drar jag till Stockholm. Idag i skolan Klev jag på en glas bit eller ngt så började blöda under foten så gick med skor resten av dagen. får se vad jag och pappa hittar på sen. Kommer nog inte uppdatera mer förrän ikv. Hare bra puss puss


Some pic


Update innan bussen

Ska snart till bussen, igår bloggade. Varför vet jag inte, kanske för att jag inte orkade. Idag drar jag till pappa i Stockholm. Så kommer inte bli så mycket bloggande men jag bloggar på söndag när jag kommer hem.

Mina sjukt fina vänner!! :love:


RSS 2.0