Bloggpaus?

Har så mycket nu så sluter bloggen åt sidan! Men fortsätter göra designer åt er!


Ny designat

Gjorde en design igår till amanda! Vad tycker ni? :) Hon vart iallafall jätte nöjd
klicka på bilden för att komma till bloggen

Hej på er!

Hur  mår ni?
 
Själv har jag lite ont i huvudet.. Ska nog ta en huvudvärkstablett! Trött.. så blir nog att lägga sig tidigt ikväll.

Dagens onödiga fakta

 

Hemma!

Helt ärligt.. får jag typ panik när jag innte bloggar? Har varit svårt att varit utan bloggen faktist haha :D Idag så slutade jag 14:50 då tog jag bussen hem 15:30 Sen gick jag ner till fotbollsplanen där mamma, Nathalie, Marcus och hundarna var.
 
as serriös osv.

Godmorgon

Ny duschad sitter jag i soffan. ska snart blåsa håret och fixa det sen är jag klar! Det regnar ute just nu men hoppas det försvinner tills jag ska cyckla, om det inte slutat får jag cyckla med luva och solglasögon så att inte mascaran rinner haha ;) Smart va? Bloggandet kommer bli lååågt efter som jag ska sova hos nathalie och jag har ingen dator som jag har tillgång till men bloggar nog lite från mobilen men jag bloggar igen när jag kommer hem från skolan i morgon! :)
Dagens outfit: svarta halvgenomskinliga strumpbyxor, shorts, och en svart slapp tröja,

Första dagen i skolan

Förstsa dagen i skolan var väll rolig! I morgon börjag jag 10:00 (tillfälligt schema) och på onsdag har jag dans i stan så då ska jag sova hos nathalie i morgon så ska vi gå tillsammans till dansen och på fredag har vi också dans! Roligt roligt. I morgon tror jag vi gå efter vårat tillfälliga schema, vissa har 3 timmars hål på onsdagar!
Ochhh jussssttteeee vi ska börja få betyg.. Jag vill ha mvg vg ig och sånnt men efter som dom har gjort om får vi a b c d e f istället. Tycker det känns lite knasigt. men nu ska jag gå och lägga mig bloggar mer i morgon :love:

Dagens onödiga fakta

 

School time!

Igad börjar skolan igen! Ser faktist fram imot det :D och jag ska börja 8:an. Det känns som igår man började i mellanstadiet men nu är man uppe i högstadiet! Känns helt sjukt skönt!
Ska gå till bussen om ca 30 minuter men har tidsinställt nått inlägg till er! Efter skolan så ska jag nog till kupolen och handla lite kläder :) 

Video: Hur man gör text naglar

pratar i videon den här gången för att det skulle gå snabbt, systemkameran hade slut på batteri så filmar med mobilen!
 

Vinnaren av helgens blogg


Mitt hår + mina naglar

Kanske kan filma hur man gör textnaglar senare och videon kommer upp redan ikväll!
råkade pilla upp nagellacket lite, typiskt mig haha..
 pillade upp nagela

Skola i morgon

Idag är det sista dagen på sommarlovet! Ska faktist bli kul att komma tillbaka till lla kompisar osv, jag kommer att gå dansprofil i år! Så det blir ju ännu roligare då! :D
juste måsta knäppa kort på mina naglar och mitt hår som jag lovat att visa er! kommer ett inlägg med det senare idag + att helgens blogg vinnare kommer upp också, om du missat tävlingen så kan du klicka HÄR för att anmäla dig! :) Tipsa gärna om tävlingen för att få större chans att vinna! 
 

tjuvtitt på nya headern!

Har nästan gjort färdigt headerns, ska bara ha en bild också sen är jag klar! :D + byta bakrund, kommer bli riktigt tjejigt ;)
 

Ska bli spännade att se hur det blir!
 

En dålig bild på mitt hår och jag

Färgade somsagt håret igår, lägger upp bättre bilder senare ser liiite gult ut på bilden men det är bara för det är taget med web kameran,
GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL HELGENS BLOGGhttp://mathildareimertz.blogg.se/2012/august/helgens-blogg.html#comment eller klicka HÄÄÄR
Ska plocka ihop lite bättre på mitt rum sen också. INTRESANT? haha

Dagens onödiga fakta

 

Godnatt!

Hejsan, vet att jag inte har bloggat idag men jag har haft annat för mig ;) Jag har ..... färgat håret blondare! Super nöjd visar bilder i morgon och på naglarna. Jag gjorde även dip dye på lina det vart super snyggt ! Vi åkte till kupolen och handlade färg så fick lina färga mitt hår och jag hennes ;) Men bra blev det iallafal!
Skola på mondag också! Sen någon gång i veckan ska jag nog gå på kupolen och handla en massa nödvändigheter :) Jag vill ha ne såndär sak  man kan hänga ringar och halsband på men även en ny smink låda!
Bättre uppdatering i morgon! Godnatt :love:
Suddig bild osv..

Nya naglar!

Jag och Lina har målat våra naglar, lägger upp en bild i morgon! Det är rosa sen har vi text på , as nöjd ! :D
 
Ska bädda nu till lina sen ska vi väll se på en film eller något.

Ska stäääda

Usch nu lär jag sätta igång att städa! Är det bara jag som hatar att städa? Lina ska sova hos mig inatt så det blir väll roligt!
GLÖM INTE ATT TÄVLA I HELGENS BLOGG klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma dit :D tipsa gärna andra om tävlingen! 

Dagens onödiga fakta


Helgens blogg?

 
Hoppas ni fattar!

Godmorning

Är ni vakna?
Ska snart äte lite frukost och sen klockan 12:00 startar helgens blogg! GLÖM INTE, kanske det blir du?
Och sen den nya designen på instagram.. blä! Håller någon med mig?
följ mig på instagram, mathildareimertz :D
Ska försöka fixa några bilder till en ny header också, den jag har nu stör mig sjukt mycket haha, tror inte jag kommer ha kvar bakrunden heller, kommer nog bli en stor förändring tycker jag! Vad tycker ni? Har några ideér på G faktist men jag avslöjar inget ;) Ska försöka iallafal haha!

Gör som jag, var med och tävla!

Jag är med och tävlar så gör som jag!
VINN EN PERSONLIGALMANACKA
http://keela.se
http://personligalmanacka.se
 

Bästa albumet någonsin!

Tror det här är det bästa albumet som någonsin gjorts! ℬℯℓιℯvℯ   Hur måga belibers där ute håller med mig? :love:
Helt förälskad i justin!
 
Nej tänkte faktist inte bara prata om det ;) Det blir ju lite tråkigt för dom icke belibers ;)
sååå, vad har jag gjort idag? Jo när jag låg och solade ringe lina och linnea och dom tyckte att jag skulle åkte till stan där linnea bor så efter att dom övertalat mig tog jag cycken och drog iväg, vi spelade mario cart och garvade! Sen var jag hemma vid 6 kanske? Sen upptäckte jag och Lina att det var ett päronträd på våran gård! Brevid tvättstugan! Vi bor på samma gård det är liksom radhus, fast päronen va inte riktigt mogna :( buhu.. Men om något år kommer dom nog att bli bättre? :D
 
i morgon klockan 12 startar helgens blogg så missa inte! '
 
As läcker bild på mig från idag när jag kåg och solade
 
 

VIDEO: Hur jag gör en hiss och dis bild tex.

 
 
Sådär nu är videon äntligen klar!

Beger mig ut i solen!

Beger mig ut i solen nu! Strålande sol och inte ett moln så långt ögan kan nå! Helt klarblått :) Har lite ont i huvudet så ska ta en iprem eller något liknande!
Sen ska jag börja fixa på videon jag pratat om :D Frågan är om jag ska prata i videon eller om jag ska ha text hmmm... vad tycker ni? Ni får gärna kommentera!

Next: duschen

Har precis ätit en mumsig frukost och kollat lite bloggar så ska hoppa in i en dusch snart! Sen göra mig klar. Vill värkligen ha en ny header men har inga bra bilder.. TROOOR jag ;) hehe
 
Hoppas på en varm dag idag så att man kan få lite färg tills skolan börjar PÅ MÅNDAG! Saknar alla underbara klasskompisar! :love:
 
TÄNKTE BÖRJA MED HELGENS BLOGG!! SÅ I MORGON KAN NI BÖRJA ANMÄLA ER OCH PÅ SÖNDAG AVSLUTAS TÄVLINGEN!
 
 

SOOL

Värkar som att sommaren har vänt?

Strålande sol hela dagn så jag har varit ute och la bloggen åt sidan lite idag :) Måste faktist säga att det var lite svårt haha! Om det blir sov i morgon så tänker jag ligga och sola hela dagen nästan och med datorn framför ;) Typist mig! Fått lite färg idag tror jag, lite i ansiktet iallafall!

Lite moln moln men ändå varmt!

Är ute på gräsmattan och hjular och en massa saker med Sandra och Lina, jag har nästan lärt min att gå ner i brygga från att stå upp ;) Stolt haha! Ska strrax gå ut och gå med Daisy och Kosmos
 
Vi kanske ska tälta i natt haha sen dra till lugnet och bada i morgon. Gör mobilblogg senare! :love:

Dagens outfit

Tröja H&M
Shorts lager 157 (var jeans från början)

Godmorgon

Hur mår ni? Idag är det.... SOOOOOOOL! Yey! så idag har jag shorts på, jätte fint, lite moln här och där men whatever sol iallafal ;) Ska bara sätta om håret sen så drar jag nog ut en sväng. Ni får ha det super bra så länge!
 
Senare ikväll ska jag filma in en sånhär vidoe hur jag gör HISS & DISS så håll utkik :D !
 

Lågt.

Låg bloggnign idag..  Har faktist varit ute och sprungit ;) Sprang samma runda som jag sprang igår, vet att ni inte vet om det men känner mig duktig haha ;) ska snart sova så vi hör mer i morgon
 
ooh jusst fick en fråga om jag kunden göra ett video inlägg med hur jag tex gör hiss och diss, eller visa i bilder. skulle gärna göra det doch vet jag inte hur man filma skärmen eller hur man ska säga man kan försöka klura ut något ;)

Godnatt!

Sista natten som hundvakt! Känns både skönt och tråkigt på samma gång, det kommer bli tomt men för hoppningsvis behöver jag inte gå upp typ 06:00 på morgonen ;) Det är jus faktist ungefär en vecka kvar på mitt sommarlov!
Måste börja klura ut en header nu också! He det bra älskar er ! :love:

Svar på kommentar!

 
Svara på det i ett inlägg iaf det är andra som undrar! :)
 

Det är bilder jag har. Jo jag använder mig av gipm 2.8 och det är 100%gratis och ingen jag vet har fått virus! Det är ungefär som photoshop, man laddar typsnitt och penslar! Super enkelt, är det saker man undrar som kan man ju alltid googla det, Hopps det är ett bra svar? ha en bra dag själv du :)

Hej på er snyggingar!

Vad gör ni?
 

Själv gör jag inget speciellt, ikv ska vi grilla :D Roligt roligt! GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG!! Kolla 2 inlägg ner eller klicka HÄR
 
 

Hiss & Diss

Tidsinställt efter som jag antagligen ligger i badet nu!
 

 
http://keela.se hon är en riktig förebild! Och är fin och bryr sig om sina läsare! Hon har bra tips på sin blogg :love:
 
sen tänkte jag hissa, ricinolja! Så jävla bra, man känner skillnad efter redan första gången, det blir inte lika tovigt :) kostar bara 53:- på hälso butiker, räcker ungefär till 2 omgångar
 
Sen sist men inte minst myrraolja! För er som inte vet har man på det på naglarna, låter et värka sen gnuggar man in det, (DET KOMMER INTE TORKA) så det hjälper inte att blåsa på naglarna ;) Ha på det några gånger i veckan så blir dom tjocka osv, ett tips ha på det innan du målar naglarna, gnugga in det, tvätta bort det sen på med nagelack (om vill) dvs 25:- på kicks tex.
 
 
 
Vädret här i sverige/borlänge.. :( så tråkigt! Nästan inte sol och bad i år alls ju, skit tråkigt!
 
 
GOOGLE BILDER

SNÄLLA RÖSTA PÅ MIG!

 
 
Länk till bild http://furillen.lancia.se/gallery/imageDetail.asp?imageId=349
Länk till bild http://furillen.lancia.se/gallery/imageDetail.asp?imageId=350
 
|
Jag är med i en tävling och försöker vinna en systemkamera!

Tror jag hoppar in i ett bad

Så kallt ute jusst nu.. brrrr. Tror jag slänger mig in i ett bad nu så jag vilar upp mig och blir fräch :D Och släcka lyset, fast måste tvätta ansiktet med is kallt vallet så att jag piggnar till annars somnar jag nog haha!

Jag gör ett tidsinställ inlägg håll utkik! Vad kan det vara? ;)

Saknar bloggpltsen lite..

Om jag ska erkänna sååå... saknar jag bloggplatsen lite.. Men jag tänker vara kvar här på blogg.se ändå :D Bra va? Hinner inte klura på någon ny header för jag ska sova och så hörs vi mer i morgon! GODNATT :love:

Vi som älskar att blogga

Nu har jag gjort en grupp på facebook  "vi som älskar att blogga" så gå med vettja! Det är uppen för alla :D
Bjud in vänner och alla som älskar att blogga tycker jag ska gå med :)

Ricin olja!

Har ricin olja i håret nu så känner mig riktigt äcklig haha. Rinner ner i pannan och allt. Men jag och mamma har knäppt bilder på våra hår så vi kan se skillnad sen!
 
Senare ikväll blr det myskväll se film, käka pizza, äta poppcorn och chips och sånnt ;) Vi ska först se "en gång i puket" och efter det blir det "American pie: the reunion" så det blir väll roligt :) Ska ni läsare hitta på något ikväll?
 
Har fotat lite idag så ska kolla om någon passar till den nya headern? :)
 
 

Svar på frågestunden

 
Eveliina Bästa Eve Sistonen: Hej, Jag har tre små frågor :) 1. Favo låt ? 2.Ålder ? 3.Favo citat ? Tack :D <3

Svar: 1, oj vilken svår fråga.. Men jag tror det är "take you" med Justin bieber! 2, jag är 13 år och fyller 14 den 15 december. 3 hmm, jag vet inte riktigt.. kanske ( one thing can thange a life
 
Amanda: Hur länge har du bloggat? Vad använder du för pogram när du gör headers? Vilken är din favoritfärg? Har du någon pojkvän nu? Vad vill du bli när du blir stor? Vill du ha barn senare i livet isåfall hur många?
 
Svar: 1, Jag vet inte riktigt, har haft en massa andra bloggar när jag var yngre. 2 jag använder mig av gimp 2.0. 3, ROSA hehe ;) 4, Nej det har jag inte. Ingen arning faktist! 5 ja självklart! 1-4 stycken haha ;)
 
amanda: 1. Vilket är ditt favoritprogram på tvn? 2. Tycker du det är fel när unga tjejer (15-18) blir gravida? 3. Vad tycker du om abort? Så nu fick du 3 frågor
 

Svar: 1, hmm vilken svår fråga! Våra pinsamma kroppar är bra! Nej men helt ärligt så vet jag inte :) 2, nej det tycker jag inte tycker bara det är lite synd att man inte hinner leva livet som tonnåring :) 3, jag vet faktist inte svår fråga, det är väll bra därför att föräldrarna kanske inte har råd med barn eller inte har någon stans att bo. Och negativt är ju det att man "tar bort ett liv" eller vad man ska säga och man kan kanske inte bli gravid igen
 
Ella: Viken är din natuliga hår ferg, vad brukar du göra på fritiden, snyggaste kändisarna, bästa skådespelaren, favorit godiset, favorit frukten, favoritmaten,
 
Svar: Blond! :D På fritiden brukar jag vara med kompisar gå ut på promenader med hunden och ta det lungt! har ingen favorit skådespelare, ojoj oj.. hmm? tror det är vit choklad eller jordnöts ruta. Men skumgummibananaspitt är också sjukt gott, oh jusste lakrits också!, annanas eller jordgubbar. Skink och ostsås (skulle kunna leva på det )
 
Ida: varför började du blogga , har du några husdjur , och varför brukar du göra designer till andra bloggare ? :D
 
Svar: Jag vet inte riktigt men nu med tiden har det liksom blivit som en hobby! ja jag har en hund :D ! Jag brukar göra designer till andra bloggare för jag tycker det är jätte roligt att designa :)
 
|
Så det var alla hoppas ni blev nöjda med era svar!

NEW IN

 
 
Hörlurar som jag fick idag av mamma
 
Örhängen som jag köpt i sthilm/ H&M 49,90 :-
 
Ett skal jag köpte i sthlm 99:-
 
 
En tröja jag fått av mamma och anders, stoor och skön, min nya favorit :)
 
 
En munk jag köpte i sthlm/H&M 19,90:- tror jag det va
 
ett till skal jag köpte i sthlm 99:-
 
 
 
Ett par converse jag fick av min syster :)
 
 
Ett par jeans jag köpte i sthlm/H&M 199:-

Bildbomb


Pimpar min laddare!

Har dock inte gjort klart ännu pga att min mobil behövdes laddas, Går också att göra med hörlurar!

Du Behöver, en sax, pärlor, hörlurar eller en laddare
 
1, klipp ett i pärlor
 
2, sätt på alla pärlor på din laddare/ dina hörlurar
 
KLAR!! Inte så svårt eller hur ? :D
 

Vart är Daisy?

 

Pimpar min laddare!

Håller på att pimpa min laddare ;) Har inte kommit så långt men det går frammåt! Kommer lägga upp sen med  bilder så ni får se hur man gör, vad sägs om det? :D

Väcktes..

väcktes 05:30 ungefär av att daiy velade ut och kissa. Så då tog jag ut henne på en promenad och somnade inte om efter det. Somnade en sväng nu på soffan, latmasken hela högen just nu haha, kosmos sover i ena änden av soffan, jag chillr i andra änden och daisy sover på golvet haha
 
Det va svin kallt ute i morse, får se hur det är nu! För jag lär strax ut med daisy.. igen haha ;)
 
En bild på min söta kusin bara för att jag saknar han.. :(
 

Blä ful bakrund..

Vilken ful bakrund? aja fixar det i morgon för jag ska sova nu. Ska fixa ännu mer saker till bloggen i morgon! Godnatt ! Sov så gott alla underbara ! :love:
 

Hej på er!

Har nyss ätit lunch och snart ska jag göra mig iårdning, dvs klä på mig osv. Har sprungit runt i min one piece ;)
 
Ska göra om min blogg idag tror jag, ny header, bakrund och massa saker ska även göra bloggen bredare! Blev trött på min regnbåge så jag tog bort den haha :D

Vakna?

 
Sovit gott?
 

Väldigt trött bara haha. Men piggnar snart upp antar jag. Ska äta frukost om en stund tror jag. Men vet bara inte vad haha! Rigtigt sugen på en smotie.. men har inga frukter till det just nu :(

Natti natti

sov gott vi hör igen i morgon!
 

Ny duscad,

Nu har jag duschat, tänkte kolla på filmen "lol" men den ser jag i morgon istället, är det någon av er läsare som sett den? Miley Cirus är huvedpersonen om jag har förstått rätt!
Sitter i min one piece och ska snart sova tror jag. iallafall lägga mig i sängen. Ni får gärna tipsa om lite filmer också!
 
En ur läcker bild på mig och Wilma när vi gick 2 i min one piece! Suddig ja jag vet.

GÖR SOM JAG!!


vad glad jag blir!

Åh vad roligt när massa kommentarer faller in på frågestunden! Svarar kanske på frågestundne redan i morgon kväll eller torsda morgon! Passa på att fråga massa frågor nu hörni! :D

Om jag bara fick ta med mig....


Vi kör en... FRÅGESTUND!

Svarar på frågona om några dagar så alla som vill hinner fråga!

Svensk sommar = regn .

Usch vad det regnar! När jag gick ut med Daisy så tvärnitade hon och satte sig på den blöta marken haha, hon velade inte gå men men hon fick gå ändå ;)
 
Nu ska jag nog äta någon god frukost eller något sånnt, hungrig men årkar inte haha :D
 
Daisy efter en promenad i regnet

Bilder från fisketuren!


Uppe med tuppen?

Vaken, mamma väckte mig klockan kvart i åtta då dom skulle till jobbet så nu får jag passa vovvarna! Daisy kom hit igår så nu är hon min i en vecka ;)
 

Städat!

Nu har jag tyyyyyyp städat klart, ska bara damsga sen är jag klar :D
Vid halv åtta ungefär kommer daisy! Så det blir roligt! Ska damsuga klart nu så bloggar jag sen! :love:
 

På väg!

Nu är vi på väg till stensjön! Hoppas att det inte börjar regna ;) vi kommer fiska, grilla korv och grilla marsmellows, vet inte riktigt hur man stavar men ah ni vet vad kag menar ;) ha en fortsatt trevlig dag bloggar mer när jag kommer hem! As läckra!


En rolig video

en rolig video där Jockiboi och dinnin spelar Slender
 
 

Ja det menade jag!


Godmorgon

 
 
Sovit gott?
 

Senare idag så ska vi och fiska så då blir det på med myskläder.. och kameran ;) Tror det var stensjön vi kulle fiska i. Hungrig nu så ska ner och äta!

Rörande bilder

~ Tidsintsällt för er nattugglor som kollar min blogg på nätterna haha ~
 
Har ni som jag letat efter en sida där man kan göra gifs, lite dålig kvalite på bilderna men whatever ;) Kollade på bunnys blogg där hon hade länkat till den HÄR sidan, super enkelt och snabbt ;)
 
 
http://picasion.com
http://picasion.com

Våga vara dig själv!

Tycker det är viktigt att våga vara sig själv! Det kan vara lite svårt men man måste öva, precis som med allting annat :D Bara för att någon annan tycker du har en ful tröja, byt inte om till en annan bara för att den inte gillade din tröja. Varför ska någon annan säga åt dig vad som är fult och fint eller rätt och fel? Det är OK att vara annorlunda,
 
 
 
 
 

EGO

Bilderna från sthilm lägger jag upp i morgon för jag hittar inte min byxor!
 
 
Vill ni att jag ska starta "veckans blogg" isf klicka HÄR

00:00

Håller på att överföra bilderna, vet att jag skrev att jag skulle lägga upp bilderna när jag städat klar men då han jag inte för vi skulle på någon överaskningsfest.
 
Myser i min nya tröja som jag fick av mamma och anders idag!

Lördag

Nu har Wilma åkt hem så nu måste kag sätta igång med städningen!laddar upp bilderna när jag städat klart, Följ mig på instagram, mathildareimertz


Ja/nej

 

Omröstningen Ska jag börja med veckans blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!


Godnatt

Oh han  inte knäppa kort. Först så hada jag och mamma i resin olja i vårat hår (stv) sen åt vi och därefter kom Wilma och då velade jag vara med henne! Men bjuder på bilderna i morgon, kanske ska börja men veckans blogg? Hur låter det? :D Har sett den senaste american pie filmen också! Haha så rolig!  Godnatt på er!

Dålig uppdatering..

Hej på er! Hur mår ni? Inte haft någon blogg lust alls. Senare idag kommer det en bildbomb! så Håll ögonen öppna ;) Idag har det varir väldigt fint väder! Men solade inte.

Myggbett

Myggbett över hela kroppen.. suck, kliar heela tiden!
 
Ska snart sova. Vet inte vad jag ska blogga om :( TIPS, Kolla omröstningen!!! Bloggar mer i morgon då jag har mer ideér! Och kommer lägga upp bilderna från sthlm

RSS 2.0