Snabb update

Hej hej, ska strax dra till bussen. Vaknade inte av min veckaklocka idag för jag glömde sätta på ljudet haha :( så mamma väckte mig vid sju men vaknade inte fören vid sjugo över sju. Hade bara ca 40 min på mig att göra mig iordning, ska dra nu puss hej


Humor/ lite allt möjligt

Rubriken säger allt ;)


Bakat chokladbollar

Blev bara vanliga "bruna" chokladbollar för vi hade Inge kokos eller pärlsocker.


Godmorning

Godmorgon, eller ja jag har varit vaken ett tag, gick upp klockan 6 faktist! får se vad som händer idag då. Blir nog hem och göra klart lite grejor ;)
Bjuder på lite bilder ;) vet att svartvita bilden är mitt öga cp på


Dom sista dagarna?

Hoppas värkligen inte det stämmer med dom sista dagarna :(


Tips

Bra pennor för dig som tycker om att rita, vet tyvärr inte vart dom är köpta för jag fick dom i julklapp.
Med vatten pennorna så målar du först och sen tar du en blöt pensel och målar på. Blir att se lite mer "levande" ut ibland!


RUBRIK

Jätte fin rubrik!! Idag i skolan hade vi inblick ganska roligt.. antar jag? Vi är typ klara så i morgon ska vi bara finslipa alla detaljer och på onsdag är det redovisning inför hela 7;an.
När jag kom hem idag så har jag typ bara läst och ritat. Ganska trött faktist och på onsdag blir det nog KANSKE att åka till kupolen med mamma och Anders och leta skolavslutnings kläder, bara 17 dagar kvar nu ju ;) så skönt för sen är det sommarlov. :D


20:13

Tjenare, sov hos Bella igår. Vi städade hennes lekstuga som hon inta varit inne i på massor med år. Tog ca 3 timmar att städa den ;) vi skaka mattor, packade undan massa leksaker, sopa, tog bort spindelnät, drog in el, hämtade madrass, kuddar och filtar för vi sov där ;) mysigt mysigt. Sen så åt jag marabou jordubb för första gången igår också, så sjuuuukt god!! Min nya favorit tror jag? Ska läsa lite nu. Ha det bäst!!


Godmorgon

Hejsan! Igår så va jag med Bella sen så cyklade vi till skräddabacken till Nathalie sen så drog vi till damyn och tog årets första dopp, eller det va det för mig och bella. Sen efter det när vi drog hem så köpte vi godis, Muuumms. Stolt lver mig själ cyklade faktist lite mer än 2 mil.
Och idag så kanske jag och Bella ska dra till min farmor och farfar och gå på en marknad med dom. Och ikv så ska jag sova hos Bella, kul kul.


Bjuder på en bild sen i mondags


21 dagar kvar bara!!!

Längtar så sjukt mycket, bara 21 dagar kvar tills det är skolavslutning! Så underbart. Blir väll att vara med bella i morgon, ska nog sola lite också. Har ju bara 21 dagar på mig att få bruna sommar ben ;) haha. Nej men jag vill ha brun kropp. Måste handla skolavslutningskläder också. Mycke som ska göras.


Steeekeer!!

Ligger ute och solar. Fy helvete vad skönt att sommaren äntligen är här. Solat i snart 2 timmar och är inte klar än på ett tag ;) ätit massa gott här ute i solan lite godis sallad och rabarber mums jag och Nathalie solade en hel del ute på rasterna i skolan!


Godnatt typ?

Ska gå och borsta tänderna pm en stund men säger väll godnatt nu. Idag så har jag typ solat hela dagen och ska sola i morgon med tror jag. Ska ha sommarbruna ben tills skolavslutningen! Fått liiiiiiiite färg iaf ;) I helgen så har jag lust att ha en mys kväll typ eller vad man ska säga. Så då ska jag bada med hårinpackning, måla naglarna, fila naglarna, ansiktsmask! Så skönt det ska bli att bara koppla av! :D :love:

Vill ha den klänningen på skolavslutningen!! Sååå söt


Bildbomb

Bilder från igår!


Godmorgon

Sovit gott? Det har iaf jag. Har sovmorgon idag så börjar 09:40 sköönt. Hoppas ni fattade guiden om inte så berätta då kan jag göra en bättre. Skönt väder idag så klädde mig lätt idag. Ska cykla till skolan sen också. Bloggar när jag kommer hem så kan ni få en outfit bild också ;)


Fortsättning på guiden

Haha råkade publicera förra inlägget också.. ;) känner mig smart


Guide

Guide for iPhone (råkade publicera förra inlägget och går inte att ta bort med mobilen)


Guide

Guide


Mondag

Hejsan! Hade bad idag sista lektionen. Kul? Nej inte så specielt kul.
Sjuuuukt varmt idag! 21•+ gryymt nu är det på rätt väg! :D 24 dagar kvar tills sommarlov gud vad jag längtar!!


INSTAGRM BEROENDE

Haha så instagram beroende. Och följ mig vettja (mathildareimertz)


Hemma

Hemma! Eller ja det har jag varit ett tag nu. Velade inte följa med på söndagsmiddag så jag gjorde mig egen mat, hamburgare och pommes haha ;) sitter just nu med Vicky i soffan.

Min cooling :love:


Söndag

Ny duschad och ska med tåget till Borlänge om en timme ungefär. Ska bara fixa håret. Tråkigt väder gör bara en tråkig söndag tråkigare ;-) bloggar mer när jag kommer hem.


En fin rubrik

Hejhej, i torsdags sov jag och vicky i bjursås hos hennes kille Emil för vicky fyllde 14 år så då va vi där. I fredags va jag med Andreas, Oscar och William. Och idag på morgonen åkte vi till lager 70. Jag fick ett par leggins, en typ mag topp och en tröjja den aprikos färgade


Har bestämt mig

Har bestämt mig för att bli kvar på domnarvetsskola nu. Orkar inte byta. Iaf så fyller Vicky år i morgon! Köpt en present idag som hon ska få öppna om en stund. Sen sover hon hos mig och i morgon så åker vi till bjurs och sover hos hennes kille + firar henne. Så det ska väll bli kul :)


Pinsamt

Haha idag på bion grät jag typ hela tiden, jag och vicky satt längst fram och grät haha. Hela min arm är svart av mascara. Så hemsk men sann film! Och sen när det var helt tyst så hörda alla mig + att alla började skratta när jag gjorde ngt konstigt ljud för att jag trodde hon överlevde. Sen följde vicky med mig hem efter skolan och i morgon ska hon sova hos mig och på torsdag drar vi till hennes kille, sover där och firar vicky som fyller 14 år! :D

Bild på min "fina" ärm


Morgon update

Tjenare !! Nu håller vi på att göra oss i ordning och sen 09;07 tar vi bussen ner mot stan ;) hatar att vi inte ficka ha popcorn/godis -.- haha men hoppas fet är ngn jordgubbssäljare som har öppnat så jag kan köpa jordgubbar! Så suuugen! Nej nu ska vi fortsätta så ha det bra :love:


Chillar hos vicky

Sover hos vicky inatt och i morgon klockan så blire bio med 7;an, älska mig ska vi se. Kommer bli gryymt!! Vi va på kupolen idag också. Jag köpte två mobilskal och sen donken + lite godis


Så sant


Solen tittar fram :D

Solen tittar fram :D äntligen efter 3 dagars regn. Ska snart ut och stäääda :|


Hemma

Hemma nu! Följde med vicky till hennes pojkvääään i bjursås ;) vi typ garva och kollade på big brother. Och sen när jag kom hem åt vi pizza :D haha gött. Och imorgon har vi " städdag " på gården och på kvällen blir det grilla med alla andra på gården och gården

Så söt du är vicky!


School time

Aledes strax ska jag gå till bussen. Känner inte för att ha jeans eller liknande så tog mjukisbyxor, passande till vädret haha, sen håret uppsatt i en boll. Får se vad som händer sen. Uppdaterar mer när jag kommer hem !


Bajs läxa..

Gjort en jävligt dryg läxa. Skönt att den är klar nu. Ny duschad och snart sängen. Ganska trött. Om det inte regnar i morgon så har jag lust att springa. Så skönt :D nej du ska jag borsta tänderna gonatt!


Regn, regn och åter regn..

Usch vad det regnar ute.. Igår va jag med Bella och idag va jag och Nathalie och Bella på kupolen en snabbis. Så sugen på pizza Jusst nu, sugen på att kolla på fiiiilm men vet inte. Sugen på allt nästan haha.b


Heeeeeeeeeeeeeej

Hejsan hoppsan. Idag var jag med Lina, vi typ fika och sen va vi ute. Och i skolan på gympan hade vi multisport trååkigt, jag va med Andreas Rickard och Dennis. Vid andra kartan så orkade varken jag eller Dennis springa så vi gick ;) ( man gjorde tre kartor ) och vi vann så duktiga vi är :D


Dålig uppdatering osv

Hejsan! Varit lite dålig uppdatering på slutet jag vet. Men ska ändra på det.
Hämtade iaf mina glasögon igår på kupolen, Madde följde med och så kollade vi runt lite. Sen hittade jag ett mobilskydd för endast 30:- och sen en bh. Ska ner dit i veckan igen tror jag för dom har kommit in med så sjukt mycket fina kläder!


I Borlänge

Hemma i Borlänge nu. Jusst nu sitter jag hos bror och vi ska äta hos dom idag. Sen så har mina glasögon kommit nu så ska hämta dom imorgon! Hör av mig mer sen


men tjeenare!

Hejsan, uppdateringen kommer att bli låg i helgen men uppdaterar så fort jag är  borlänge.
Idag ska jag och pappa kanske på titanic i 3D sen. Puss puss ha det bra så länge ! :-*

Hejsan

Hejsan, kommer inte blogga fören ikv för jag ska till pappa men ni får stå ut 😊


Usch det snöar !!!


Går inte att ladda upp bilder 😱

Hejhej. Vill ut och springa men har fått en blåsa under foten? Så ska inte det. Vill att den ska försvinna för på mondag ska vi springa runt älven med skolan. Idag va det skönt väder. Va typ ute på alla raster 😉 finns väll inte så mkt att säga..


Follow me and i follow you back

Har inte pallat fixa frågestunden. Va ut på en springtur/ promenad med hunden i ca 40 min.

Men följ mig på instagram och jag följer dig!! : mathildareimertz


Passar på

Passar på att blogga mesans vi har internet, det är så att vårat internet är lite så dära knas.
Annars är det väll bra, gjorde mig en natchotaldrik när jag kom hem. MUMS. Vet inte vad jag ska hitta på idag, eller jo jag ska svara på frågestunden och ladda ner musik på iphonen. Jag har lust att ut och springa ;)


LOVAR

Lovar att svara på frågestunden i morgon! Har inte riktigt orkat men lovar att göra det i morgon, ville bara berätta det ;)


Rubrik

Hejhej, ny duschad och blir tidig kväll idag. Ont i huvudet har jag också. Ska bli skönt när glasögonen är klara. Så ska gå och lägga mig tidigt idag tror jag. hare bra puss!


Sool

Sitter i och njuter i solen med lite godis, hoppas man får lite färg :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3494517/images/2012/pic_200701727.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3494517/images/2012/pic_200701728.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3494517/images/2012/pic_200701775.jpg" class="image">


Frukoost

Sitter och käkar frukost. Blev ganska tidlig kväll igår. Idag kommer iaf nathalie och ska vara med mig. Längtar faktiskt tills mina glasögon kommer :love: så bra val jag gjorde. Bra val mathilda, bra val!! :D LOVAR att lägga upp bilder så fort dom kommer! Nu ska jag äta klart puss puss


RSS 2.0